Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick bij de jachthut

Zonnebloem afdeling

Een bezoek aan de jachthut van Piet en Cissy v.d. Heijden op 25 juni vanaf 11.00 uur tot ongeveer 14.30 uur, met een verrassende picknick

Geslaagde picknick op uniek stukske Vessem

Misschien is het u ook wel eens overkomen. Je denkt dat je alles in ons mooie Vessem wel eens gezien hebt en dan kom je plotseling iets tegen waarvan je het bestaan maar amper kende. Dit overkwam een groot deel van de gasten en vrijwilligers van onze Vessemse Zonnebloem toen men zich op 25 juni meldde op de Ellenbroek voor de jaarlijkse picknick. Plaats van handeling was de Jachthut van Piet en Cissy v.d. Heijden. Wat een paradijsje hebben zij er daar van gemaakt. Het gezegde 'leven als God in Frankrijk' kan gerust veranderd worden in 'leven als God op de Ellenbroek'. Een betere locatie voor een picknick o.i.d. is in Vessem niet denkbaar. Na de koffie met soesjes (die gingen er in als koek) verzorgde Piet v.d. Heijden voor iedereen die dat wilde, een rondleiding over zijn 'landgoed' en vertelde honderduit hoe het allemaal tot stand is gekomen en waar het voor diende c.q. van wie of waar het vandaan kwam. Zo'n 40 gasten en vrijwilligers genoten daarna niet alleen van de lekkere soep van Annie Vogels maar ook van het lekkere spek en worst, in de schommelbarbecue klaargemaakt door niemand minder dan Harrie Hoppenbrouwers. Wat een feest was dat. Tussen de gangen door verzorgde het duo B&W (Maarten van Bussel en Leon van Wersch) met hun liedjes voor enkele fantastische muzikale intermezzo's. Ondanks dat de regen er voor zorgde dat we op een bepaald moment naar binnen moesten 'vluchten' bleef de stemming opperbest. Iedereen genoot met volle teugen van deze fantastisch georganiseerde picknick.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken