Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jumbo Kerstdiner

Zonnebloem afdeling

Vrijwilligers van de Zonnebloem duiken de keuken in.

Voor een aantal gasten van de Vessemse Zonnebloem was het op12 en 13 december helemaal Kerst. Zij kregen een heerlijk kerstdiner geserveerd, bereidt door enkele vrijwilligers van de Zonnebloem. De keuken en kamer van Annie en Toon Vogels was voor deze bijzondere gelegenheid geheel in kerstsfeer gebracht. De ingrediënten voor het uitgebreide driegangendiner werden gedoneerd door Jumbo Supermarkten. Op deze manier willen zowel de Zonnebloem als Jumbo samen zoveel mogelijk mensen laten genieten van een gezellig samenzijn met een heerlijk kerstdiner. 

Zij vinden dat iedereen met Kerst een feestelijke maaltijd en een moment van samenzijn verdient. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend, omdat sommige mensen te maken hebben met armoede, eenzaamheid of allebei. Dankzij de inzet van vrijwilligers en de kerstdinerpakketten vol gedoneerde producten van Jumbo kon de Zonnebloem de aanwezigen samen laten genieten van een mooi en sfeervol kerstfeest.

Speciale dank hiervoor aan Annie en Toon Vogels voor het beschikbaar stellen van hun huis voor dit geweldige initiatief.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken