Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Waar staan onze stoelen?

img7824jpg

Op zondag 8 september togen zo'n 20 gasten/vrijwilligers naar Valkenswaard om het jaarlijkse bloemencorso te bewonderen.

 We wisten met de auto’s vlakbij het parcours te komen en dus zouden we maar enkele honderden meters hoeven te lopen naar de voor ons gereserveerde stoelen langs de weg. Maar....dat liep helemaal anders. Waar we ook liepen en wie we ook aanspraken, nergens waren onze stoelen te bekennen. Uiteindelijk besloten we om naar dat deel van het parcours te lopen dat aangemerkt was als ‘mindervalidenplek’. Maar ook daar géén stoel te vinden. De gasten met rollator of stok waren totaal buiten adem toen we daar aankwamen en dus besloten we om stiekem enkele stoelen ‘te lenen’ van de terrasjes in de buurt. Uiteraard was men daar niet blij mee. Toen de wagens al lang en breed aan het rijden waren, wisten we eindelijk iemand van de organisatie te traceren en die heeft er na veel vijven en zessen voor gezorgd dat we voldoendestoelen konden lenen van de terrasjes tegen betaling van een consumptie en die werd betaald door het bloemencorso-comité. Vanaf dat moment kon het echte genieten beginnen en gelukkig maakten de wagens ook dit jaar twee rondjes zodat we al die fantastische wagens goed konden bekijken. Ondanks de ellende keken onze gasten terug op een mooie middag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken