Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verrukkelijk Vessem nr. 4 was weer een geweldig avondje.

Zonnebloem afdeling

Op 11 november vond de vierde editie plaats van Verrukkelijk Vessem, de sponsoravond van de Vessemse Zonnebloem.

Maar liefst 105 gasten mochten wij die avond verwelkomen in Restaurant Smaeckvol, dat helemaal vol was. Ondanks het feit dat onze voorzitter in zijn openingswoord aangaf dat we elk jaar wel weer een hoekje vinden waar ook nog stoelen kunnen staan, lijkt het er nu toch op dat we met 105 gasten "aan het plafond" zitten.De gasten werden bij binnenkomst welkom geheten door Leo Smetsers, goochelaar en entertainer uit Oirschot. Tussen de gangen door vermaakte hij ons aan tafel met een aantal fantastische goochetrucs, maar ook voor de hele zaal had hij verdwijntrucs en andere zeer vermakelijke acts in petto. Iedereen was laaiend enthousiast over zijn optredens, die mogelijk werden gemaakt door autobedrijf P. v.d. Ven. Hievoor nogmaals onze welgemeende dank aan het adres van Walter.

Het andere deel van het entertainment werd verzorgd door een trio dat speiaal voor deze avond werd samengesteld. Matthijs Roes, Michel van Aaken en Jop de Laat traden 2 keer op als "Smaakpolitie". Dat ze zelf de grootste "vervuilers" waren tijdens hun acts, zal u niets verbazen. Vooral de sigaar in de mond van kok Matthijs sprak daarbij boekdelen....

Aan het einde van de avond ontvingen zij een warm applaus van alle aanwezigen en een cadeaucheque van de organisatie. Uiteraard waren er ook bloemen en een daverend applaus voor Patrick en Rian Geven van Smaeckvol, die ons elk jaar weer weten te verrassen met hun geweldige buffets.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken