Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

In de bloemen....

img6255jpg

Op donderdag 23 augustus bezochten de gasten van onze Zonnebloem samen met die van afdeling Wintelre, de hortensiakwekerij Inrana in Strijbeek (Alphen-Chaam).

Met een kleine 40 man werden we verwelkomd door de eigenaresse van het bedrijf en kregen koffie met een heerlijke appelflap. Vervolgens nam zij ons in woord en beeld mee in de geschiedenis van haar gezin en het bedrijf. Zij vertelde honderduit over hoe haar gezin tot stand was gekomen en over de moeilijke tijd die het bedrijf heeft doorgemaakt. Van het kweken van diverse groenten tot wat het nu is: een hortensiakwekerij van formaat. Daarna gaf zij een demonstratie en maakte ze drie bloemstukken met uiteraard de hortensia als belangrijkste onderdeel. Deze drie bloemstukken werden vervolgens verloot (kwisje) onder de aanwezigen. 

 

Hierna brachten we nog een bezoek aan de gigantische kassen (ca. 2 ha. groot). Hierin staan 15 soorten hortensia’s en dan ook nog in een grote kleurdiversiteit. In totaal staan er in de kassen meer dan 50.000 hortensiaplanten en dat levert een fantastisch mooi gezicht op. Het was echt genieten. 

Voordat we huiswaarts keerden kon iedereen, die aan het begin van de middag bloemen besteld had, deze afhalen in het winkeltje en werd daarmee de trotse eigenaar van een bos van vier supermooie hortensia’s. 

Iedereen was zeer te spreken over deze leuke middag en zo zie je maar weer: Vessem en Wintelre gaat best samen! 

Bestuur Zonnebloem Vessem 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken