Mode verkoop show

Zonnebloem afdeling

Jose Kennis Euro Mode heeft een mode verkoop show georganiseerd

Om 2 uur werd iedereen in d'n Boogerd ontvangen met een kop koffie/thee en een heerlijke plak zelfgebakken cake. Aangeboden door EuroMode. D'n Boogerd was omgetoverd in een gezellige winkel vol kledingrekken.  De mannequins lieten ons verscheidene outfits zien. Jose Kennis vertelde ons daar alle ins en outs over. Daarna was het de beurt aan de gasten om te snuffelen tussen de vele rekken en tafels met shirtjes. Met Pasen zullen er veel zonnebloemgasten weer tip top uitzien.

 

 

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken