Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstbingo

20191212145222resized1jpg

Wat een heerlijke kerstbingo hebben de gasten van de Zonnebloem in Vessem gehad!

 
Zodra de gasten in de sfeervol versierde zaal binnenkwamen werden ze verwelkomd door gezellige kerstmuziek. Er werd heerlijke slagroomtaart uitgedeeld met een heerlijk kopje koffie of thee erbij. De tafels waren versierd met mooie kerststukjes en er stonden zowel hartige als zoete snoeperijen klaar voor iedereen.
Na het welkomstwoord en de uitleg hoe de bingo gespeeld zou worden zijn we begonnen met de bingo.
Er werd heel wat afgelachen en grapjes gemaakt, vooral over degenen die het geluk hadden om meerdere keren achter elkaar wat te winnen.
Gedurende de pauze werden de gasten verwend met heerlijke hapjes die de vrijwilligers bereid hadden. Van gevulde eieren, gevulde wraps, kaasjes en nog veel meer hapjes werd heerlijk gegeten. Er werd zo goed gegeten dat bij menigeen de geschilde aardappelen die al klaarstonden voor het avondeten terug de koelkast in zouden gaan voor de volgende dag.
Aan het eind van de middag ging uiteindelijk iedereen met een cadeautje en een mooie verlichte kerststal naar huis.
Vele blijde gezichten hebben we deze middag gezien. Een dankwoord van een van de gasten voor de Zonnebloem was de afronding van deze gezellige middag.
Dat zegt genoeg dunkt me...........
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken