Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Eten wat de pot schaft

Met een aantal gasten hebben we de voormalige H. Andreas en Antonius van Padua kerk in Oostelbeers bezocht. Nadat deze kerk gesloten moest worden werd besloten om er een dorpshuis van te maken.

Veel van onze gasten kennen deze kerk. Ze zijn er geweest om de mis, een huwelijk of uitvaart bij te wonen. Een gast vertelde me dat ze in deze kerk getrouwd was. En men was erg nieuwsgierig hoe het er nu uit zou zien.

Aan de linkerzijde heeft men een stuk aangebouwd, het gedeelte dat nu café Andreas heet. 

Hier werden we verwelkomd en stond de tafel voor ons gedekt. Men kan hier eten wat de pot schaft. 

Dat hebben we dus met zijn allen gedaan en de pot schafte deze keer boerenkool met spekjes en worst. Wat iedereen zich goed liet smaken

Daarna bekeken we hoe de kerk er nu uitzag, het is nu een grote discozaal waar wel 800 personen in kunnen, met het voormalige priesterkoor als het podium. En links en rechts bars waar men de drankjes kan halen. Ook kan het vol stoelen gezet worden en zo omgetoverd tot theaterzaal voor 350 personen.

Maar overduidelijk was te zien dat dit de kerk was die men nog van vroeger kende, wat voor vele van de gasten toch wel wennen was.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken