Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Beer is los!

img7211jpg

Ieder jaar studeert groep 8 van de basisschool een musical in ter ere van hun afscheid van de Basisschool.

Het leek ons ontzettend leuk om die musical te gaan kijken met gasten van de Zonnebloem en daarom hebben we ons zelf maar uitgenodigd om de generale repetitie bij te mogen wonen.

Dit vond de leerkracht van groep 8 een erg leuk idee. Het is ook voor de kinderen fijn om vast een keer te oefenen met publiek.

Zo gezegd zo gedaan, en op 1 juli togen we met 20 zonnebloemgasten naar dn Boogerd om van de groep 8ers te gaan genieten. Ook gasten van Groenendaal waren aanwezig. Wat was dat een leuke middag. De kinderen speelden vol overgave en kwamen steeds beter in hun rol. Ze acteerden, dansten en zongen dat het een lieve lust was. De musical zat vol leuke woordgrapjes. Je kon zien dat er ontzettend hard geoefend was. Ook het decor en attributen waren prachtig verzorgd. Ze verdienden terecht een groot applaus! Na afloop werd er nog gezellig nagekletst onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers.

Al met al: Het was geweldig. Hartelijk dank aan groep 8. Zo’n middag is voor herhaling vatbaar. Daarom hebben we onszelf maar weer meteen uitgenodigd voor volgend jaar!

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken