Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Modeshow

img6360jpg

Deze modeshow was op het juiste moment gepland. Na vele maanden van prachtig zomerweer wordt het nu echt tijd om de winterkleding tevoorschijn te halen.

Er was lekker veel belangstelling op maandagmiddag 22 oktober in d'n Boogerd.  Jose Kennis en haar 2 assistentes presenteerde daar de nieuwe najaars- en wintercollectie. Zij deden dit op een ontspannen, leuke, ongedwongen manier, totaal niet opdringerig. Ze konden ons van alles over over de kleding vertellen.

Voor de modeshow begon werden we door Euromode getrakteerd op een lekkere kop koffie of thee met een dikke plak cake.

Na de show kon iedereen zelf zijn hart ophalen en lekker door de rekken snuffelen. Ook kon men kleding passen en kopen, zodat op onze volgende zonnebloemmiddagen al onze gasten er weer picobello uit kunnen zien en we met een gerust hart de winter tegemoet kunnen.

Al met al was deze middag weer een feestje.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken