Verrukkelijk Vessem

verrukkelijk-vessemjpg

De jaarlijkse sponsoravond, de 9e editie!

De jaarlijkse sponsoravond van onze Vessemse Zonnebloem mag weer een groot succes worden genoemd. Nog niet waren er zoveel sponsoren bij elkaar. Maar liefst 115 Vessemnaren hadden zich aangemeld om samen te genieten van muziek, eten, drinken en – niet te vergeten – ‘ne goeie buurt’. Nico v.d. Wetering verzorgde het muzikale gedeelte en daarbij hoorde ook een aantal grappen. Natuurlijk allemaal in een Brabants dialect. De keukenbrigade van de Gouden Leeuw leverde weer een topprestatie. Het eten was weer fantastisch lekker. Er was genoeg en daar waar dat niet zo was, werd het heel snel aangevuld. De Zonnebloem is Teun en Marit van De Gouden Leeuw dan ook ontzettend dankbaar voor hun niet geringe bijdrage aan het succes van deze negende Verrukkelijk Vessem. Zonder hun bijdrage zou het haast onmogelijk zijn om zo’n succesvolle avond te organiseren. Volgend jaar wordt het de tiende keer en we rekenen dan op een nog grotere opkomst.

Dat alles tot meerdere eer en glorie van de deelnemers aan de Zonnebloem-activiteiten. Bestuur Zonnebloem

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken