Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wafels

img-20201030-wa0013jpg

Op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober hebben enkele vrijwilligers ongeveer 150 wafels gebakken en rondgebracht aan onze gasten. Het leverde vele blije gezichten op!

Het was lente en er was corona, het werd Pasen met paaseitjes en er kwam een zonnebloemkrant.

Het was zomer en er was nog corona, er reed een vrolijke groep vrijwilligers door Vessem met in hun midden een bakfiets vol ijsjes die utgedeeld werden aan jullie, onze zonnebloemgasten.

Het werd september, er was nog steeds corona en de zelf gezaaide zonnebloemen vonden hun weg naar alle gasten en vrijwilligers om hen op te fleuren en om de moed er in te houden.

Het is nu herfst, corona is er nog steeds. We kunnen nog steeds geen activiteiten organiseren, maar we denken wel aan jullie. Daarom hebben we nu stapels wafels gebakken om jullie een hart onder de riem te steken. Om jullie te laten weten dat we jullie niet vergeten.

Het wordt ook winter en zoals het er nu uitziet is er nog steeds het lastige corona. Zijn er zonnebloemgasten die geen bezoek ontvangen, dat ook nog niet nodig vonden maar daar nu wellicht wel behoefte aan hebben? Laat het aan ons weten. Wij gaan dan bekijken of een vrijwilliger bij je op bezoek kan komen, natuurlijk op afspraak en met in achtneming van alle veiligheidsmaatregelen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken