Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem "treint" door Oisterwijk

img7895jpg

Afgelopen zomer moesten we de rondrit door Oisterwijk door het te warme weer afzeggen. Op 9 oktober kregen we de herkansing.

Toen we in Vessem wegreden was het flink bewolkt en miezerde het een beetje, maar hoe dichter we bij Oisterwijk kwamen hoe mooier het weer werd. De zon maakte het bijzonder aangenaam in het treintje waarvan 2 wagons helemaal bezet waren door onze gasten. In de derde wagon zat een andere groep aangevuld met het restant van onze 35 man/vrouw sterke groep.

Het eerste deel van de rondrit ging door het historische deel van het dorp zelf. Tijdens het tweede deel konden we volop genieten van het mooie buitengebied en de bossen en vennen. Gids Mario Kapteijns, boswachter en o.a. bekend van Omroep Brabant, vertelde daarbij honderduit en wist (bij wijze van spreken) over elke boom wel iets te vertellen.

Uiteraard was er een stop ingelast bij Natuurpoort Groot Speijk. We genoten daar van een heerlijk kopje koffie/thee met een nog lekkerder gebakje.

Tegen de klok van zessen keerden we terug in Vessem en keken we terug op een fantastisch fijne middag. In de toekomst zeker voor herhaling vatbaar.

Bestuur Zonnebloem

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken