Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

10 November was een Verrukkelijk avondje

Zonnebloem afdeling

De vijfde editie van Verrukkelijk Vessem, het jaarlijkse sponsor­diner voor onze Zonnebloem, is weer een groot succes geworden.

Ruim 100 privé-sponsors waren deze avond te gast bij restaurant Smaeckvol en genoten daar niet alleen van een fantastisch vier­gangen diner, maar ook van de Vessemse artiesten.

Dit jaar zorgde Sarah Neutkens voor de muzikale noot.  Onge­loof­lijk hoe zij zelf gecompo­neerde nummers geheel uit haar hoofd ten gehore bracht. De lu­dieke optredens werden dit jaar verzorgd door Resi Roefs en Anjo v.d. Heijden. Saillant detail was dat Bart, de man van Anjo, ook een gastoptreden verzorgde.

Het sprookje ‘Sneeuwwitje en de 7 dwergen’ dat Resi in de meest vreemde bewoordingen vertelde en door Anjo (met behulp van een aantal mensen uit de zaal) werd uitgebeeld, zorgde voor veel hilarische momenten.

We bedanken iedereen, maar speciaal restaurant Smaeckvol, voor de medewerking aan deze avond. Wij hebben weer een heel mooi bedrag om te besteden aan activiteiten voor onze gasten.

Bestuur Zonnebloem Vessem

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken