Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag

Zonnebloem afdeling

. Hightea, quiz en H. Mis in gemeenschapshuis d'n Boogerd

Om half 2 werden alle gasten verwelkomd. Er stonden schitterend in high tea stijl gedekte tafels voor hen klaar voor een heerlijke hightea. Dit alles kon verwezenlijkt worden door de hulp van Rita de Laat. Zij stelde ook al haar speciale servies hiervoor beschikbaar. Iedereen heeft gesmuld van de lekkere hapjes en genoten van de diverse smaken thee. Ondertussen werd een quiz gedaan met leuke filmpjes die de activiteitencommissie van de voetbalvereniging 15 jaar geleden heeft gemaakt. Zo waren er de vragen: Fietst Sjef van Dun binnen 10 minuten naar de Heikesetraat, Vangt de killer binnen 2 minuten 4 kippen, Is de brandweer binnen 4.30 minuten na alarm uitgerukt?  en zo meer. Erg leuk om al die Vessemse mensen in actie te zien.

Hierna werd een H. Mis opgedragen door pastoor Verschure met zang van het dameskoor en Jan Castelijns.

Na nog een lekker kopje koffie en glaasje bowl, keerde ieder op t eind van de middag weer voldaan huiswaarts met een prachtige zonnebloem met daaraan de nationale aandachtskaart.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken