Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huistheater Lya de Haas & Hennie Korsten

Zonnebloem afdeling

Op een zonnige vrijdagmiddag, 10 maart jl., reden we met 25 gasten en vrijwilligers richting Rosmalen.

Lya de Haas

We werden hartelijk ontvangen door Lya de Haas; bekend van haar Brabantse Marialied ‘Ons Lieve Vrouwke’. Zij heeft een klein theatertje aan huis, midden in een woonwijk.

Na de koffie/thee met wat lekkers en een inleidend praatje, werden we vermaakt met allerhande liedjes en instrumentale nummers. Lya trad op, samen met haar partner Hennie Korsten. Zij zingen niet alleen liedjes over het mooie Brabant, maar kunnen ook putten uit internationaal repertoire. Daarbij begeleiden zij zichzelf op gitaar. Met veel humor werd e.e.a. aan elkaar gepraat door Lya.

Na het muzikale gedeelte mochten we een kijkje nemen in de geluidsstudio van Hennie, waar hij nog wat smakelijke anekdotes vertelde over artiesten waarmee hij had gewerkt. De middag werd afgesloten met een kop soep en een worstenbroodje. En als toegift nog een paar meezingers.

Een gezellig uitstapje waar we met z’n allen met plezier op terugkijken.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken