Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagd samenspel Zanggroep Con Brio en Die Jelloobend

bekant-kerst-2018-029jpg

Vrijdagavond 21 december vormde de Sint Lambertuskerk het decor voor een uniek kerstconcert "Bekant Kerkst".

Zanggroep Con Brio en Die Jelloobend hadden een gevarieerd programma samengestled met koor- en instrumentale werken, afgewisseld met samenzang en samenspel.

Die Jelloobend, vooral bekend van hun feestmuziek, had voor de gelegenheid een aantal nieuwe nummers ingestudeerd: o.a. Driving home for Christmas en Stop de cavalry passeerden de revue. De mannen konden de samenwerking met Con Brio zeer waarderen. Een van de muzikanten meldde zelfs na afloop: "We heben bewezen, dat we ook zonder bier kunnen spelen!".

Con Brio zong tijdens het concert een aantal oude bekende songs, maar had ook een paar nieuwe liederen op het repertoire gezet: o.a. The Virgin Mary en Twelve days of Chirstimas. Bij dat laatste nummer moest dirigente Marie-Jose soms halsbrekende toeren uithalen om de juiste stemmen aan te geven. Het publiek was enthousiast over het concert en doneerde na afloop gul. Na aftrek van de onkosten was het resterende bedrag van 450 euro bestemd voor de stichting Behoud Lambertuskerk.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken