Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

"De Gouden Mix"

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 27 oktober jl. zijn we met 16 gasten en enkele vrijwilligers naar den Tref in Hapert geweest, voor een show van “ de Gouden Mix”, georganiseerd door regio de Kempen. Het was erg leuk.

 

De artiesten van "De Gouden Mix" maakten op het toneel een cruise, waarbij men 6 landen bezocht.

In elk land maakte men wat mee en zong men liedjes, afgestemd op dat land.

Erg hilarisch. Het waren heel herkenbare liedjes voor onze gasten en er werd volop meegezongen. De sfeer zat er goed in.

We werden ontvangen met koffie en een lekkere appelflap.

In de pauze werden er lotjes verkocht en iedereen hoopte natuurlijk op een prijs.

Na afloop was er de trekking en enkele gasten uit Vessem hadden inderdaad prijs.

Ook kregen we nog een glas frisdrank, dus het was erg goed verzorgd.

Iedereen zat te genieten. Het was een erg geslaagde middag. Na afloop werd er verteld dat de regiovakantie gelukkig wel doorgang vindt komend jaar.

De reis gaat naar hotel Het Bosgoed in Lunteren, een prima zorghotel in de mooie natuur van de Veluwe van maandag 19 t/m zaterdag 24 maart 2018

De prijs hiervoor is € 540,00. Dit is inclusief vervoer, persoonlijke verzorging, alle maaltijden, onbeperkt koffie en thee, een gezellig programma en één op één begeleiding. Wilt u graag deelnemen aan deze vakantie, meldt u zich dan voor 20 november aan bij uw bezoekvrijwilliger of bij Annie Vogels tel 591292. Ook voor verdere informatie kunt u bij haar terecht.

 

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken