Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het andere bedrijfsuitje

Zonnebloem afdeling

De DELA organiseert ieder jaar een goede doelenweek. Dit jaar had een groepje medewerkers ervoor gekozen 8 gasten van de Vessemse zonnebloem een leuk dagje te bezorgen in Dierenrijk Nuenen.

Om 12 uur arriveerden we in Dierenrijk Nuenen waar de rolstoelen al gereed stonden. Maar voor we op pad gingen,  maakten we eerst kennis met de medewerkers van de DELA en werden we verwend met een heerlijke lunch. Daarna zocht iedere gast een passende rolstoel uit. Nadat een medewerker van de technische dienst van Dierenrijk voor onze gasten op de knieen was gegaan, om alle rolstoelen op maat te maken, gingen we het park in. Wat hebben onze gasten genoten van al die dieren, de olifantenshow en de zeeleeuwenshow en de fijne begeleiding van de DELA. Het was een prachtige warme dag. En niets was de medewerkers van de DELA te veel. Ook zorgden zij op tijd voor een verfrissing!  Om half 5 genoten we samen van een aflsuitend drankje en toen werd het tijd om afscheid te nemen. Voor veel gasten was het al lang geleden dat ze een dierentuin konden bezoeken. wat een heerlijke dag was dit! Heel hartelijk dank aan de medewerkers van de DELA die dit voor ons gedaan hebben.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken