Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Blije gezichten.

20200820103323jpg

Vanmorgen om 9.30 uur zijn 8 vrijwilligers van de Zonnebloem die vandaag meegingen, bij elkaar gekomen om de fietsen te versieren en de koelboxen in de versierde bakfiets te zetten.

 
Het was al dikke pret. We vonden het heerlijk om met elkaar weer wat voor de Zonnebloem te kunnen doen. Daarna hebben we de ijsjes opgehaald en zijn we op pad gegaan om alle gasten te gaan bezoeken. Tenminste dat was de bedoeling. We moesten natuurlijk wel afwachten of ze thuis zouden zijn.
 
“O, wat leuk! En wat fijn om jullie te zien!”. Dat waren reacties die we kregen toen we met de Zonnebloem bij alle gasten een ijsje brachten vandaag. We zijn met versierde fietsen, al bellend en met koebel en ijsbel rammelend, bij alle gasten langs de deur gegaan. In een bakje aan een stok konden we op veilige afstand een ijsje aan ze geven. Ook hebben we bij Groenendaal en de Bolle Akker ijsjes gebracht.
 
Het was de bedoeling om iedereen een hart onder de riem te steken en om iedereen weer eens te zien. Ook wilden we de gasten laten weten dat we ze natuurlijk niet vergeten zijn, en dat we het jammer vinden dat we momenteel niet met hen op stap kunnen gaan.
 
Dat het een geslaagd idee was hebben we wel gemerkt! We hebben heel veel blije gezichten gezien vandaag :)Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken