Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemloten zijn dit jaar alleen via marktkraam te koop

thumbnailzonnebloemlot-9759jpg

Vanwege alle beperkingen die er - volkomen terecht - gelden, zijn er ook geen Zonnebloem-activiteiten. Wat het na de vakantieperiode zal zijn is nog koffiedik kijken.

 

Vooralsnog gaan wij er van uit dat we dit jaar géén ‘massale’ bijeenkomsten meer houden. 

Dit betekent ook dat er – zeer waarschijnlijk – geen Verrukkelijk Vessem zal plaatsvinden dit jaar. Daarmee vervalt dan (naast de inkomsten van onze jaarmarkt-activiteit) ook de opbrengst van deze sponsoravond en dus wordt de verkoop van Zonnebloemloten de enige noemenswaardige bron van inkomsten voor onze afdeling dit jaar. Om deze loten huis-aan-huis aan te bieden is wat ons betreft in deze tijd géén optie. We hebben er daarom voor gekozen om op 14 en 15 augustus bij onze Coop-supermarkt een marktkraam neer te zetten. Beide dagen van 10.00-16.00 uur. Van daaruit willen we dan de loten verkopen. We zullen er voor zorgen dat alles plaats kan vinden volgens de dan geldende Corona-regels. Vooruitlopend hierop mochten we dit jaar het eerste lot officieel overhandigen aan de voorzitter van onze EHBOvereniging, de heer Eric Oosterbosch. Zoals u kunt zien op de foto gebeurde dit bij het pand van de Coop.

De beide vekoopdagen zijn erg succesvol verlopen. Maar liefst 550 loten van de 700 die we andere jaren langs de deur verkochten zijn verkocht. Dit resultaat was echt boven verwachting. Iedereen die hieraan meegewerkt heeft heel hartelijk dank!

 

Bestuur Zonnebloem Vessem 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken