Zonnebloemloten zijn dit jaar alleen via marktkraam te koop

thumbnailzonnebloemlot-9759jpg

Vanwege alle beperkingen die er - volkomen terecht - gelden, zijn er ook geen Zonnebloem-activiteiten. Wat het na de vakantieperiode zal zijn is nog koffiedik kijken.

 

Vooralsnog gaan wij er van uit dat we dit jaar géén ‘massale’ bijeenkomsten meer houden. 

Dit betekent ook dat er – zeer waarschijnlijk – geen Verrukkelijk Vessem zal plaatsvinden dit jaar. Daarmee vervalt dan (naast de inkomsten van onze jaarmarkt-activiteit) ook de opbrengst van deze sponsoravond en dus wordt de verkoop van Zonnebloemloten de enige noemenswaardige bron van inkomsten voor onze afdeling dit jaar. Om deze loten huis-aan-huis aan te bieden is wat ons betreft in deze tijd géén optie. We hebben er daarom voor gekozen om op 14 en 15 augustus bij onze Coop-supermarkt een marktkraam neer te zetten. Beide dagen van 10.00-16.00 uur. Van daaruit willen we dan de loten verkopen. We zullen er voor zorgen dat alles plaats kan vinden volgens de dan geldende Corona-regels. Vooruitlopend hierop mochten we dit jaar het eerste lot officieel overhandigen aan de voorzitter van onze EHBOvereniging, de heer Eric Oosterbosch. Zoals u kunt zien op de foto gebeurde dit bij het pand van de Coop.

De beide vekoopdagen zijn erg succesvol verlopen. Maar liefst 550 loten van de 700 die we andere jaren langs de deur verkochten zijn verkocht. Dit resultaat was echt boven verwachting. Iedereen die hieraan meegewerkt heeft heel hartelijk dank!

 

Bestuur Zonnebloem Vessem 

 

 

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken