Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vincentre

img4904jpg

Op 18 maart l.l. stond 'n uitstapje naar het museum "Vincentre" in Nuenen op het programma. We werden daar hartelijk ontvangen met koffie/thee en 'n heerlijk stuk appeltaart.

Ondertussen vertelde een ervaren gids ons hoe de middag er ongeveer uit zou zien. We keregen een rondleiding in het Vincentre. Daarna een dia presentatie "op pad met Vincent".

We hoorden de verhalen en anekdotes over zijn verblijf van bijna 2 jaar in Nuenen, de familieomstandigheden enz. Dit werd ons op een boeiende wijze verteld, duidelijk en met humor. Nadien nog even in het winkeltje rondneuzen en na nog een drankje gingen we voldaan huiswaarts.

Het was een ontspannen, informatieve en interessante middag.

De afdeling zonnebloem in Vessem maakt goede keuzes en geeft prima begeleiding aan de gasten, kortom is uniek in de Kempen. Bedankt bestuur en vrijwilligers. Jullie bezorgen ons fijne dagen.

Emmy Peeters Borgers.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken