Met velen naar de Heilige Eik

img5118jpg

Met maar liefst 38 man/vrouw sterk trokken we op 2 mei richting de kapel van de H. Eik

Al heel wat jaren maakt dit bezoek onderdeel uit van het jaarprogramma van onze Zonnebloem en de belangstelling blijft onverminderd groot. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, hadden een drietal vrijwilligers een korte Maria-viering in elkaar gezet met liedjes en enkele gebeden en gedichtjes. Iedereen zong de liedjes, onder gitaarbegeleiding van Jeanne Roes, vol overtuiging mee. Uiteraard werden er ook heel veel kaarsjes aangestoken voor ieders persoonlijke intenties. Na afloop werd er rondom de kapel nog even gebuurt en/of gewandeld. Vervolgens dronken we koffie/thee bij de Theetuin aan de Beerseweg in Oirschot: knus en gezellig. Het was een waardevolle en ook leuke activiteit die volgend jaar ongetwijfeld weer op de Zonnebloem-agenda zal staan.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken