Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

"Vol verwachting klopt ons hart"

img7992jpgjpg

Deze keer waren wij te gast bij afdeling Wintelre. De middag zou in het teken staan van Sinterklaas.

We werden niet teleurgesteld. Allereerst werden we verwend met een lekker stuk speculaastaart met koffie of thee wat hielp om in de stemming te komen.

Precies op tijd, zoals vooraf om de 10 minuten aangekondigd werd, startte de show. Voor de pauze werden leuke anekdotes verteld door Michel Coenen. Hij zong daarbij enkele nederlanstalige liedjes die bij de anekdotes aansloten en die iedereen mee kon zingen. Al snel werd er ingehaakt en zat de sfeer er goed in.

Halverwege de middag volgde een halfuurtje pauze om de kelen te smeren, bij te praten, en ook werd er voor lekkere hapjes gezorgd.

Na de pauze werd het helemaal gezellig. We werden vereerd met een bezoek van Sinterklaas in de persoon van Tejo Brouwer. Hij vertelde op vreselijk gezellige manier, haalde veel herinneringen op aan hoe vroeger het Sinterklaasfeest gevierd werd en mopperde wat dat hij het tegenwoordig best zwaar had met al die rare wensen van de kinderen. Ook het dichten viel niet altijd mee. Als er iemand uit het publiek goed kon dichten dan hield Sinterklaas zich aanbevolen. Zo kon Annie meteen in dienst treden bij Sinterklaas met haar ervaring met al die prachtige gedichten voor de zonnebloem. Sint zou onder haar gedichten alleen maar een handtekening hoeven te zetten en klaar was hij weer. Maar helaas voor Sinterklaas gaat dat niet door, want we kunnen Annie nog niet missen bij de zonnebloem Vessem.

Na nog de nodige Sinterklaasliedjes gezongen te hebben, kwam de middag tot een einde.

Het was echt een supergezellige middag die helemaal aan de verwachtingen van onze gasten voldeed.

Afdeling Wintelre: Bedankt!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken