Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Uit eten bij Pius X

Zonnebloem afdeling

Wat is er nu fijner dan niet zelf te hoeven koken, maar gewoon aan tafel te kunnen schuiven.

En als je dan ook nog heerlijk kunt lachen en buurten met je disgenoten en een smakelijke maaltijd krijgt voorgeschoteld, kun je wel spreken van een geslaagd etentje. Op donderdagavond 9 februari jl. togen we met dertig gasten en vrijwilligers richting de praktijklokalen van het Pius X in Bladel. Helaas waren enkele mensen geveld door ziekte, maar gelukkig vonden we nog gasten, die in hun plaats met ons mee konden gaan. Een vol restaurant dus, waar we maar net met de hele groep in pasten.

Aan de buitendeur werden we al hartelijk welkom geheten door twee van de leerlingen die deze avond verantwoordelijk waren voor de bediening. Het diner werd verzorgd door leerlingen van het vijfde jaar praktijkonderwijs; daarbij begeleid door twee leraren. De ene ploeg was verantwoordelijk voor het keukengebeuren en de andere leerlingen voor de bediening aan tafel.

We begonnen met een amuse, gevolgd door een sandwich met champignons. Het hoofdgerecht bestond uit Bœuf Bourguignon, met een in de oven geroosterde aardappel met bijbehorende groenten. En tot slot een toetje van yoghurt vanille-ijs met vers fruit en een kopje koffie of thee na.

De enthousiaste jongens en meisjes hadden erg hun best gedaan en werden daarvoor beloond met een welverdiend applaus door de Zonnebloem gasten.

Rond een uur of half negen die avond was iedereen weer thuis en konden we terugkijken op een gezellige avond met zijn allen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken