Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Onderzetters

20210105122555jpg

Afgelopen jaar hebben we jullie regelmatig verrast met attenties, en niet alleen jullie, ook de bewoners van Groenendaal en de aanleunwoningen. Voor hen ook als troost in deze moeilijke tijden.

 

Beste Zonnebloemgasten,

Nog allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar dat weer voor ons ligt.

Hopelijk ligt er nu een jaar voor ons waarin alles een beetje als vanouds wordt, een jaar waarin we weer activiteiten en uitstapjes kunnen organiseren voor jullie, onze gasten. Het nieuwe programma ligt klaar en misschien kunnen we daar rond april weer mee starten. Al beseffen we ook wel dat dat misschien wel erg hoopvol is, maar zonder hoop vaart niemand wel, zegt het spreekwoord.

Wij als zonnebloemvrijwilligers hebben afgelopen weken niet stil gezeten. We zijn aan het haken gegaan en hebben voor jullie deze onderzetters gehaakt. Zonnebloemonderzetters als teken dat wij jullie niet vergeten en dat jullie ook aan ons blijven denken. Leg ze neer, onder je koffiekopje of wijnglas, of zo maar op tafel onder een plantje of vaas met bloemen.

En bedenk, er komen betere tijden.

Lieve groeten van alle Zonnebloemvrijwilligers

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken