Onderzetters

20210105122555jpg

Afgelopen jaar hebben we jullie regelmatig verrast met attenties, en niet alleen jullie, ook de bewoners van Groenendaal en de aanleunwoningen. Voor hen ook als troost in deze moeilijke tijden.

 

Beste Zonnebloemgasten,

Nog allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar dat weer voor ons ligt.

Hopelijk ligt er nu een jaar voor ons waarin alles een beetje als vanouds wordt, een jaar waarin we weer activiteiten en uitstapjes kunnen organiseren voor jullie, onze gasten. Het nieuwe programma ligt klaar en misschien kunnen we daar rond april weer mee starten. Al beseffen we ook wel dat dat misschien wel erg hoopvol is, maar zonder hoop vaart niemand wel, zegt het spreekwoord.

Wij als zonnebloemvrijwilligers hebben afgelopen weken niet stil gezeten. We zijn aan het haken gegaan en hebben voor jullie deze onderzetters gehaakt. Zonnebloemonderzetters als teken dat wij jullie niet vergeten en dat jullie ook aan ons blijven denken. Leg ze neer, onder je koffiekopje of wijnglas, of zo maar op tafel onder een plantje of vaas met bloemen.

En bedenk, er komen betere tijden.

Lieve groeten van alle Zonnebloemvrijwilligers

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken