Het andere bedrijfsuitje

img6676jpg

Het was op woensdag 14 november dat er een mail binnenkwam van Evenementen Zakelijk van de Zonnebloem Breda: Enthousiaste afdeling gezocht!

Zonnebloem Breda had een aanvraag binnengekregen van KPMG, die op 12 december met 20 gasten van een zonnebloemafdeling naar Safaripark de Beekse Bergen wilden. De entree, koffie met gebak en een afsluitend drankje werden gratis aangeboden en bovendien zouden er rolstoelen worden geleverd en zouden er 40 medewerkers van de KPMG meegaan om die te duwen.

Snel even contact gezocht met het bestuur. Dit was een te mooie aanbieding om te laten liggen. Dit zouden we onze gasten nooit zelf kunnen aanbieden. Er werd nog even getwijfeld of we 20 gasten bij elkaar zouden krijgen - we hadden namelijk al 3 andere uitjes in december op de kalender staan - , maar toch de gok gewaagd en meteen enthousiast gereageerd.

En ja hoor, op donderdag 15 november kwam het bericht al binnen: Wat geweldig dat jullie meegaan met de medewerkers van KPMG tijdens hun uitje naar de Beekse Bergen! We mochten dus mee.

Nu moest er snel gehandeld worden: uitnodigingen werden gemaakt en rondgebracht bij de gasten. Vrijwilligers gezocht om de gasten weg te brengen en op te halen. Ook de gasten waren enthousiast. Er kwam zelfs een reservelijst. Uiteindelijk hadden we 19 liefhebbers die mee zijn gegaan.

Zodoende gingen we op 12 december op pad. Het was een prachtige dag. Koud maar met een lekker zonnetje. Alles zat mee, het was ons gegund.

Alle jongemannen en dames van de KPMG stonden al bij de ingang klaar om ons te ontvangen. Er werden rolstoelen op maat gemaakt en ieder zocht zijn maatje.

We gingen eerst koffiedrinken en konden zo uitgebreid kennismaken met elkaar. Het ijs brak meteen. Onze gasten werden echt overweldigd met aandacht. Zij genoten hier zienderogen van. Het was werkelijk hartverwarmend zoals deze jongemannen en vrouwen onze gasten verwenden en in het middelpunt zetten. Grote complimenten voor hen.

Er werd volop gelachen en gegekt. Daarna zocht ieder zijn rolstoel, werd men lekker toegestopt met een dekentje en heerlijk rondgereden door de wandelsafari. Het was lekker rustig in het park, dus we konden alles goed zien. We zagen enkele dieren van de "big 5", (olifant, neushoorn, leeuw, ) en nog veel meer.

Halverwege pauzeerden we even voor een lekker drankje.

Om 4 uur stonden onze vrijwilligers weer klaar bij de uitgang om de gasten op te halen.

Het was werkelijk een geweldige dag, die we niet graag hadden willen missen.

Medewerkers van de KMPG ontzettend bedankt. Jullie waren top!

 

 

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken