Oeh, wat was dat lekker!

thumbnailimg1944jpg

Dat was de reactie van de meeste gasten die vandaag meegegaan zijn om bij de Rooi Pannen in Eindhoven deel te nemen aan het verrassingsmenu

En een verrassingsmenu was het! Vanaf het moment van binnenkomst stonden er vele jonge leerlingen klaar om ons te bedienen. De tafels waren al heel gezellig gedekt. Het zag er piekfijn uit.

Bij binnenkomst kregen we eerst wat te drinken. Een warm broodje volgde en daarna kwam onze eerste gang: Witlofsalade met kipfilet, tomaatjes, walnoten,ei, waterkers en een heerlijke dressing.
 
De volgende gang was ook heerlijk, al moet er bij vermeld worden dat het voor sommige mensen wat lastiger eten was. Maar dat is niet erg, we hadden alle tijd.
Dat even vergetende was het een heerlijk hoofdgerecht. We kregen biefstuk, andijvie gerold in speklapjes, salade, tomaatjes , gebakken krielaardappeltjes en een heerlijke paddenstoelensaus.
 
Tenslotte nog koffie of thee toe. Het was zeer geslaagd! Heerlijk eten en gezellig bijkletsen. Wat een mooie combinatie is dit toch.
Velen waren ook nog eens blij dat ze vanavond niet meer hoefden te koken.
Na het eten zijn we nog met z’n allen de winkel ingedoken. Menigeen kwam naar buiten met iets lekkers om thuis nog eens na te genieten.
 
Conclusie: het was wederom een geslaagd uitje.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken