Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wintercircus Arlette Hanson

Zonnebloem afdeling

We bezochten met 13 gasten en de nodige vrijwilligers het wintercircus van Arlette Hanson, een verrassend uitje.

Bij aankomst in de Schalm, waar de circusvoorstelling Fraaie Fratsen plaatsvond, werden we hartelijk verwelkomd. Er was speciaal voor onze gasten een tafel gereserveerd in de foyer, we kregen koffie met gebak en de circusdirecteur Arlette Hanson, gekleed in een prachtig kostuum, kwam ons persoonlijk welkom heten. We voelden ons echte Vips. In de zaal hadden we mooie plaatsen, helemaal vooraan zodat we er gemakkelijk konden komen en alles goed konden zien. Ook tijdens de pauze stonden de drankjes voor ons klaar. 

Op het toneel was het pretpark Fratsenland opgebouwd, bewoond door vele circusartiesten. Geen circus zoals we gewend zijn, maar een modern eigentijds circustheater met artiesten uit vele landen.

We zagen acrobaten, trapezewerksters, een ballonkunstenaar, lassodraaiers en messenwerpers. We lachten om de eigentijdse clowns TinTin en Agustin, twee obers van niks. We verbaasden ons om de kunsten in en met het grote wiel, we zagen een jongleur, dit keer niet met ballen maar met hoedjes. We genoten van de geiten, we wisten niet dat zij ook kunstjes kunnen leren en nog meer van de teckels. Kortom, we hebben een fijne middag gehad en met zijn allen genoten van een vrolijk en eigentijds circusspektakel.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken