Wintercircus Arlette Hanson

Zonnebloem afdeling

We bezochten met 13 gasten en de nodige vrijwilligers het wintercircus van Arlette Hanson, een verrassend uitje.

Bij aankomst in de Schalm, waar de circusvoorstelling Fraaie Fratsen plaatsvond, werden we hartelijk verwelkomd. Er was speciaal voor onze gasten een tafel gereserveerd in de foyer, we kregen koffie met gebak en de circusdirecteur Arlette Hanson, gekleed in een prachtig kostuum, kwam ons persoonlijk welkom heten. We voelden ons echte Vips. In de zaal hadden we mooie plaatsen, helemaal vooraan zodat we er gemakkelijk konden komen en alles goed konden zien. Ook tijdens de pauze stonden de drankjes voor ons klaar. 

Op het toneel was het pretpark Fratsenland opgebouwd, bewoond door vele circusartiesten. Geen circus zoals we gewend zijn, maar een modern eigentijds circustheater met artiesten uit vele landen.

We zagen acrobaten, trapezewerksters, een ballonkunstenaar, lassodraaiers en messenwerpers. We lachten om de eigentijdse clowns TinTin en Agustin, twee obers van niks. We verbaasden ons om de kunsten in en met het grote wiel, we zagen een jongleur, dit keer niet met ballen maar met hoedjes. We genoten van de geiten, we wisten niet dat zij ook kunstjes kunnen leren en nog meer van de teckels. Kortom, we hebben een fijne middag gehad en met zijn allen genoten van een vrolijk en eigentijds circusspektakel.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken