Zonnebloemgasten willen ook fit blijven

img6771jpg

Op 19 februari organiseerde de Zonnebloem Vessem samen met afdeling Wintelre een middag met als thema "Oud-fit".

Door ziekte van Jorden Oerlemans (fysiotherapie) stond onze dorpsgenoot Ad van Neerrijnen er onverwacht alleen voor. Hij heeft daarom op het laatste moment een beroep gedaan op een oud-leerling van hem uit Waalre om samen de middag te verzorgen. Ad was in zijn werkzame leven gymleraar en later provinciaal consulent "Bewegen en gezondheid" bij de provinciale Kruisvereniging.

Ad wist op een leuke manier de ruim 30 belangstellenden van begin tot einde te boeien. De afwisseling met praktische oefeningen viel bij iedereen zeer in de smaak. Ook de praktische tips zoals "hoe op te staan uit een stoel"en "hoe te lopen" werden door iedereen als zeer waardevol ervaren.

De steming was op het einde zo positief dat het ons niet zou verbazen als hier een vervolg op komt.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken