Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paling!

img5920jpg

Op 4 juli zijn we met onze gasten naar de palingkwekerij/rokerij in Moergestel geweest

We werden hartelijk ontvangen met koffie en thee. Harrie Reyrink wist ons op een leuke manier te vertellen hoe paling gekweekt en gerookt wordt. Harrie runt het bedrijf samen met zijn vrouw Sia. Zij doen alles zelf.

De paling wordt gerookt met beukenhout omdat dat volgens Harrie de beste smaak geeft. We kregen ook te zien waar de paling gekweekt wordt. Al met al een heel proces, dus geen wonder dat de paling zo duur is.

Na afloop kregen we een toastje met paling om te proeven, echt heerlijk.

Harrie en Sia verkopen alle paling vanuit het winkeltje aan huis. Vele gasten en vrijwilligers konden de verleiding dan ook niet weerstaan en gingen met heerlijke paling naar huis!

Al met al, een heel geslaagde middag. De gasten waren ook erg positief over het bezoek.

 

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken