Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Heilige Eik Oirschot

img3881jpg

Heilige Eik Verslag Charlotte

We zijn met 37 deelnemers, waarvan 12 vrijwilligers en 25 gasten, naar de Heilige Eik gegaan. Dit is een traditionele activiteit, die duidelijk nog steeds zeer in de smaak valt. We reden er in een lange stoet naartoe. Het was mooi weer en hoe prachtig is dan de kapel temidden van de bossen. We waren zeker niet de enigen, er waren ook veel fietsers. We konden gelukkig toch rustig onze viering houden. Met teksten, gebeden en muziek . De liedjes waren bij de meesten bekend en werden dan ook van harte meegezongen. Sjaen Roes begeleidde zichzelf en ons met haar gitaar. Er was een mooi boekje gemaakt met de teksten dus iedereen kon meelezen en meezingen. De organisatie was weer helemaal top!

Daarna gingen we naar de Eigenwijze, een Vessems café- restaurant in het buitengebied. Door het mooie weer konden we buiten zitten, maar omdat het best warm was, kozen velen toch om binnen te gaan zitten. We kregen heerlijke taart bij onze koffie en thee. We zaten zo gezellig te buurten, dat de meesten nog maar een extra drankje bestelden.

Om half 5 moesten we toch echt huiswaarts. Weer een heel geslaagde activiteit, waarvan duidelijk is dat die in ons jaarlijkse programma zal blijven de komende jaren.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken