Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

1e Lot Zonnebloemloterij voor Prins Royal

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 4 juli a.s. start in Vessem de verkoop van de nationale Zonnebloemloterij.

Roy Hakkens (Prins Royal) ontving onlangs, als officieel startsein van de loterij in Vessem, uit handen van Trees van Aaken (secretaris) en Harrie van Son (voorzitter) het eerste lot.

De lotenverkoop duurt van maandag 4 juli tot zaterdag 16 juli a.s. In die periode bellen de 21 vrijwilligers van de Vessemse Zonnebloem bij u aan. Stuur ze niet zomaar weg want ... wil je iets goeds doen voor een ander én gelijk kans maken op een mooie prijs? Speel dan mee met de Zonnebloemloterij! Dat kan al vanaf € 2,00.

Je maakt kans op de hoofdprijs van € 15.000,00 en ontvangt direct een mooie aanbieding van Specsavers.

De opbrengst van de loterij komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem; waarvan een deel bestemd is voor onze plaatselijke afdeling. Wij bevelen deze loterij dan ook van harte aan bij iedereen in Vessem die een deurbel (of alternatief daarvoor) heeft.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken