Verrukkelijk Vessem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Na drie zeer geslaagde edities van ‘Verrukkelijk Vessem’ is de Vessemse Zonnebloem bezig met de voorbereidingen van de vierde editie.

Deze vindt dit jaar plaats op vrijdag 11 november a.s. bij restaurant Smaeckvol. De avond begint om 18.30 uur. De artiesten zijn (zo goed als) ingevuld en dat wordt zeker de moeite meer dan waard. Ook is de keukenbrigade van Smaeckvol al volop aan het nadenken over de invulling van de menukaart.

We hebben dit jaar de prijs een beetje naar boven moeten bijstellen, maar eigenlijk blijft ook € 42,50 een meer dan schappelijke prijs voor alles wat u die avond aangeboden krijgt. 'Verrukkelijk Vessem' is een avond Bourgondisch genieten in samenhang met het steunen van de Vessemse Zonnebloem.

Er zijn nog vier plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan (bij voorkeur via e-mail) bij Harrie van Son, telefoon 592012 / e-mail: h.vanson3@gmail.com. Wilt u bij de reservering ook alle namen van uw groep doorgeven? Uw aanmelding wordt definitief nadat uw betaling (€ 42,50 p.p.) is ontvangen.

Wij verzoeken u de betaling te doen vóór 1 oktober. Graag één betaling per reservering op rekeningnummer NL47 RABO0154091081 t.n.v. Zonnebloem Vessem o.v.v. naam (van degene die gereserveerd heeft), aantal personen en VV 2016.

Wij wensen de medewerkers van Smaeckvol en de artiesten heel veel succes met de voorbereidingen én een geweldig ‘optreden’. U als sponsorgast beloven wij een onvergetelijke Bourgondische avond op 11 november.

Tot dan!

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken