Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Mannelijk bestuurslid

Zoals in de meeste afdelingen het geval is, bestaat het vrijwilligersbestand in Vessem voor het grootste deel uit vrouwen en daar wil ik een beetje verandering in aanbrengen.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een handicap onvergetelijke momenten te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. Dat kan niet zonder onze  vrijwilligers. Zij maken het mogelijk. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen.
Ook in Vessem willen wij graag activiteiten blijven organiseren. Hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiast mannelijk BESTUURSLID.

Je helpt mee met het richting geven aan de koers van de vereniging. Je deelt je tijd zelf in. Gemiddeld besteed je ongeveer een dagdeel per week. Het belangrijkste is dat je goed kunt samenwerken in een team. Het online uitvoeren van een aantal taken is geen probleem voor je. Je kunt ruimte geven aan kwaliteiten van andere vrijwilligers en hen ook stimuleren. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen.

Wat krijg  je er voor terug?
Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder?  Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel, waardering. Natuurlijk krijg  je ondersteuning. En je kunt cursussen en workshops volgen. We vergoeden je onkosten en je bent bij ons altijd goed verzekerd.

Kom kennismaken!
WIJ maken graag kennis met jou en dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn. Neem  contact op met onze voorzitter, Harrie van Son, tel. 06-51317780. Of stuur een email naar h.vanson3@gmail.com

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken