Samen het Nieuwe Jaar in

Zonnebloem afdeling

Na de fusie van de afdelingen Ambacht-Oost en Centrum-West hebben we onze eerste activiteit onder de nieuwe naam "Vlaardingen-Centrum" gehad in de vorm van een Nieuwjaarsbijeenkomst.

Om half twaalf waren alle vrijwilligers aanwezig om de zaal in orde te maken voor de gasten, die vanaf half één welkom waren. Het werd een heel gezellige middag met natuurlijk oliebollen, koffie/thee, champagne, lekkere hapjes en drankjes enz. met als klap op de vuurpijl het optreden van de "Muziekbonbons".

Wat hebben we genoten van de leuke jaren 60 liedjes en verkleedpartijtjes van Loes Aarsen. Zelfs de mannen waren heel enthousiast.

Er zijn uiteindelijk 76 gasten gekomen (omdat ook binnen deze groep de griep heeft toegeslagen) en ca. 25 vrijwilligers, dus was de Marnixflat behoorlijk vol, maar het bleef de hele middag genieten.

Om kwart voor vijf stonden de taxi's klaar om iedereen veilig naar huis te brengen en konden de vrijwilligers de zaal gaan opruimen.

DEZE EERSTE GEZAMENLIJKE ACTIVITEIT IS EEN GROOT SUCCES GEWORDEN EN WE HEBBEN HET VOLSTE VERTROUWEN IN DE TOEKOMST!!!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel