0044jpg

Welkom op de Website van de Zonnebloem afdeling Vlaardingen. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking van 18 tot 99 jaar.

Iedereen kan behoefte hebben aan gezelschap, maar met lichamelijke beperking, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. Daarom komen onze vrijwilligers graag langs voor een kopje koffie of om samen met u op pad te gaan. Daarnaast organiseren wij ook verschillende activiteiten.

Ook bij onze Zonnebloem afdeling draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.  

Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u zich aanmelden al deelnemer of vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.

Het Bestuur van

De Zonnebloem Vlaardingen

 

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel