Lezing over Vlaardingen door Mart Mosterd

img20180412152409489jpg

Vandaag hebben we weer een heel gezellige soosmiddag gehad, waarbij Mart Mosterd aanwezig was om een en ander te vertellen over de Broekpolder in Vlaardingen.

Helaas waren er maar weinig gasten aanwezig. Wat de reden hiervan is geweest, is ons helaas niet bekend. Een paar mensen hebben zich afgemeld wegens ziekte of doktersbezoek, maar waar de anderen gebleven zijn, is ons een raadsel. Misschien had het te maken met een fout in het jaarrooster omdat de datum daarop niet juist was vermeld.

Maar .. de mensen, die er waren, hebben genoten van de mooie verhalen en prachtige beelden, die Mart ons liet zien. Gelukkig waren er ook veel vrijwilligers, zodat Mart toch zijn verhaal aan ons kwijt kon.

Het was zo gezellig, dat we hebben besloten om Mart nog een keer te vragen voor een soosmiddag, hetzij met een presentatie of met een vertelling, want dat schijnt hij ook heel goed te kunnen.

De foto's laten zien, dat de mensen die er waren, genoten hebben en daarvoor doen we het toch allemaal!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel