LENTEMIDDAG MARNIXFLAT

img20180509142738726jpg

Het was een prachtige middag voor onze Zonnebloem activiteit in de Marnixflat, waaraan het Shantykoor "Overstag" van harte meewerkte.

Voor deze activiteit hadden zich circa 70 gasten opgegeven, maar door omstandigheden waren er 3 afzeggingen, zodat we 67 gasten hadden en 18 vrijwilligers.

Vanaf 13:30 uur was iedereen van harte welkom en bij binnenkomst werd een kopje koffie/thee met een plak cake geserveerd.

Toen om 14:00 uur ook alle koorleden binnen waren en plaats hadden genomen op het podium, werd de middag geopend met een hartelijk welkom aan iedereen en in het bijzonder het koor.

Na eerst een tweede kopje koffie/thee te hebben rondgedeeld met een luxe  "Zonnebloem" koekje, startte "Overstag" het optreden.

Iedereen werd uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen, wat natuurlijk werd gedaan.

Tijdens de pauze werd een drankje ingeschonken met een luxe koud hapje erbij en konden ook de koorleden hun kelen smeren voor het tweede optreden.

Ook nu werd van harte meegezongen, geklapt, gezwaaid en zelfs gedanst door een paar vrijwilligers en één gast.

Na afloop van het optreden, werd het koor bedankt met een groot applaus en de vraag om nog een keer terug te komen omdat iedereen zeker genoten had van deze ongedwongen gezellige muziek. 

Tijdens deze middag startte de verkoop van de Zonnebloem loten en na een inleidend praatje over ons streven om zoveel mogelijk loten te verkopen om in aanmerking te komen voor een Zonnebloem-prijs, tastte iedereen in de buidel om één of meer loten te kopen, waarvoor hartelijk dank.

Om 16:30 uur stonden de taxi's voor om alle gasten, die zich hiervoor hadden opgegeven, terug naar huis te brengen, EN KUNNEN WE TERUGKIJKEN OP WEER EEN HEEL GESLAAGDE MIDDAG!!!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel