NOG EEN KEERTJE VAREN MET DE FLUISTERBOOT

img20180814132543jpg

Na de hitte van vorige week was het vandaag lekker weer om een middagje te gaan varen,

De groep bestond deze keer uit 34 gasten en 6 vrijwilligers aan boord, terwijl 2 vrijwilligers aan wal bleven om op de rollators en rolstoelen te passen.

Om precies 14:00 uur was iedereen binnen en konden we vertrekken voor een prachtige tocht door de Vaart/Vlieten, Bommeer. 

Tijdens de tocht vertelde Mart het een en ander over de omgeving en Koos was onze stuurman. Hij loodste het schip langs diverse mooie punten.

Doordat vandaag de ramen niet open konden blijven, was het aan boord een groot geroezemoes, want het geluid kon niet weg. Dit had tot gevolg, dat Mart soms niet goed verstaanbaar was, maar daarom niet getreurd, iedereen heeft het op haar manier (ja deze keer alleen maar vrouwen) goed naar de zin gehad door lekker bij te praten met andere mensen aan tafel en gebruik te maken van de drankjes en hapjes, die door de vrijwilligers werden rondgedeeld.

Ook nu weer konden we een exemplaar kopen van het boekje, dat nog door de voorganger van Mart (Jan Plantinga) is opgesteld, waarvoor veel belangstelling was.

En toen was het opeens 16:00 uur en legde de boot weer aan de steiger aan. De gasten werden naar buiten geholpen en gingen lopend, in de rolstoel of in de auto naar het restaurant van de Polderpoort voor een afsluitend drankje, aangeboden door de afdeling Centrum.

Rond 17:00 uur arriveerden de taxi's om de mensen veilig naar huis te brengen.

OOK DIT WAS WEER EEN HEEL GESLAAGD ZONNEBLOEM EVENEMENT, WAAR WE MET PLEZIER OP KUNNEN TERUGKIJKEN!!!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel