PANNENKOEKENMIDDAG OP DE SOOS

img20180809124535425burst000covertopjpg

Vanmiddag hebben de vrijwilligers hun beste beentje voorgezet om voor alle aanwezigen pannenkoeken te bakken. Jammer dat er maar zo weinig mensen waren.

Waar dit aan ligt, weten we niet, maar we hebben het vermoeden, dat door het warme weer van de afgelopen tijd, de mensen te moe waren om naar de Voggel te komen voor dit lekkere maaltje.

We zullen in het vervolg iedereen vragen zich aan te melden, zodat we niet met overschotten meer blijven zitten, want dat is toch wel zonde.

Er waren 16 gasten (terwijl er op 25 mensen gerekend was) en 8 vrijwilligers, die zich de pannenkoeken lekker hebben laten smaken. Wat kunnen ouderen toch eten. Je denkt, dat ze niet meer dan 1 pannenkoek op kunnen, maar sommigen aten er wel 5, wat een hele eer was voor de baksters, want hieruit blijkt, dat zij het goed gedaan hebben.

Met een heerlijk ijsje toe, zaten we wel behoorlijk vol, maar toch was er nog plaats voor een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij en daarna nog een glaasje fris.

Het is een heel gezellige middag geworden, met een beetje lastig einde, want de Regiotaxi's kwamen niet opdagen omdat zij kampten met een computerstoring. Dus hebben de vrijwilligers hun beste beentje voorgezet en met een paar auto's zijn alle gasten weer veilig thuis gebracht.

De foto's geven een indruk hoe gezellig het geweest is en zeker voor herhaling vatbaar, hopelijk dan met meer gasten!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel