VAREN MET DE FLUISTERBOOT "ANDANTE"

img20180807141942024hdrjpg

Vandaag was het de heetste dag van het jaar, maar desondanks hebben 28 gasten en 10 vrijwilligers genoten van de vaartocht met de Fluisterboot "Andante"

Om 13:00 uur arriveerden de eerste taxi's al met een aantal gasten en moesten we met elkaar de schaduw opzoeken omdat de Fluisterboot nog niet in zicht was. Afgesproken was om 13:45 uur in te schepen, dus waren de taxi's deze keer wel erg vroeg. Maar daarom niet getreurd, we konden uiteindelijk allemaal op tijd inschepen en vertrokken voor een prachtige vaartocht door de Vaart, de Vlieten, de Bommeer, Foppenplas etc.

De aanwezige stuurman en gids (Mart en Daan) hadden een prachtig verhaal over de omgeving. Ze vulden elkaar uitstekend aan en ook werd een boekje, wat nog gemaakt was door de heer Jan Plantinga, te koop aangeboden en er bleken uiteindelijk te weinig exemplaren te zijn omdat iedereen dit boekje wilde hebben.

Tijdens de vaart werden we voorzien van de nodige drankjes en vooral groente/fruit hapjes, wat erg lekker was bij deze hoge temperaturen.

Om 16:00 uur arriveerden we weer bij de aanlegsteiger en gingen de vrijwilligers de rollators en rolstoelen ophalen, die geparkeerd waren bij De Polderpoort, waarna we allemaal naar dit centrum togen voor een slotdrankje.

Om 17:00 uur kwamen de eerste taxi's om de mensen naar huis te brengen en om 17:30 was iedereen weer onderweg naar huis. 

De vrijwilligers werden door de gasten uitbundig bedankt voor weer zo'n fantastisch uitje. Er werd zelfs gevraagd wat het volgende uitje zou worden, dus kunnen we wel zeggen, dat de gasten reikhalzend uitzien naar uitjes van De Zonnebloem!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel