EEN HEEL SPECIALE SOOSMIDDAG

foto-1jpg

Dat mogen we wel zeggen want door de medewerking van de Stichting Ambulance Wens heeft Bas Alleblas deze middag toch nog een keer kunnen bijwonen.

Vandaag hebben we Max Thurmer uitgenodigd om met ons een stadswandeling te maken door Vlaardingen, waarbij we allemaal op de stoel kunnen blijven zitten.

Deze soosmiddag is een heel bijzondere geworden. Onze gast, Bas Alleblas, die helaas niet meer beter kan worden, had de wens te kennen gegeven om nog één keer een soosmiddag te mogen bijwonen.

Zijn kleindochter heeft het samen met Ambulance Wens voor elkaar gekregen om Bas met de ziekenauto naar De Voggel te brengen, waar hij bij aankomst werd begroet door heel veel vrijwilligers en vele gasten kwamen naar hem toe om nog één keer met hem te kunnen praten.

Ook Jan Broers, de grote vriend van Bas, hebben we uit de Meerpaal opgehaald om deze middag samen met Bas bij te kunnen wonen, want voor Jan geldt eveneens, dat hij de soosmiddagen niet vaak meer zal kunnen bezoeken.

De foto's van deze middag spreken boekdelen. Het was een emotioneel weerzien, maar wat heeft Bas hiervan genoten.

Heel veel dank aan de Stichting Ambulance Wens, die deze wensen in daden kan omzetten. Petje af!!!

Bas zou Bas niet zijn, als hij niet ineens met geld op de proppen kwam om nog even wat lekkers bij de koffie/thee te halen. We hebben lekkere bonbons gegeten. Dankjewel Bas.

Daarna gingen we wandelen (op de stoel) door Vlaardingen. Max Thurmer is een gezellig verteller en allemaal hebben we ons steentje bijgedragen toen Max vroeg of we nog wisten waar diverse gebouwen stonden en welke winkels of café's er in deze gebouwen zaten. Ook Bas en Jan genoten volop van deze voorstelling.

Om 16:00 uur was de middag afgelopen en ging iedereen weer naar huis, hetzij met de regiotaxi, Argos Mobil of zelf lopend met de rollator of in de scootmobiel.

Al met al een HEEL SPECIALE middag voor alle gasten en vrijwilligers! 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel