GRATIS NAAR DE FILM

img-20181003-wa0002jpg

Door het Nationaal Bureau De Zonnebloem en de Kinepolis bioscoop Cinerama in Rotterdam zijn ons gratis toegangskaartjes aangeboden voor "Bankier van het Verzet"

Met 15 gasten en 12 vrijwilligers hebben we genoten van deze oorlogsfilm, die op iedereen een bijzondere indruk heeft gemaakt.

We werden vanaf 12:30 uur verwacht in de bioscoop en alle taxi's waren keurig op tijd. Omdat de film pas om 14:00 uur zou beginnen, hadden we alle tijd voor een kopje koffie of thee met een lekkere stroopwafel erbij.

Toen de zalen open gingen besloten we daar alvast heen te verhuizen want je zat op de bioscoopstoelen toch wat fijner dan in de zaal. Maar wat duurde het lang voordat de film begon en ook zagen we er tegenop dat er geen pauze zou zijn.

Maar ... niets is minder waar, tijdens de vertoning van de film vloog de tijd om en was het ineens 16:15 geworden, tijd om de zaal te verlaten en om terug naar huis te gaan.

Omdat de taxi's pas om 17:00 uur terug besteld waren, werd besloten om de gasten en vrijwilligers nog vanuit de afdeling op een drankje te trakteren, wat we als bestuur wel gemerkt hebben, want wat durven ze in zo'n bioscoop toch een groot bedrag te rekenen voor een flesje frisdrank of een kopje koffie. 

Iedereen vond het echter wel fijn, dat er nog een drankje was en om ca. 17:00 uur kwamen de taxi's om de gasten naar huis te brengen. Een aantal vrijwilligers was met eigen auto gekomen en anderen waren met de trein of de metro, dus konden ook zij de terugreis om 17:30 uur aanvaarden.

Al met al een geslaagde middag, hoewel gezegd moet worden dat we niet echt tevreden waren met de organisatie van het geheel!

Toch blijkt een dergelijke gebeurtenis wel voor herhaling vatbaar, want de gasten hebben genoten!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel