VISJE ETEN BIJ SIMONIS

img20181023135626828hdrjpg

Na de vraag van veel gasten om weer een visje te gaan eten, hebben we dit gedaan. We zijn om 11:00 uur vertrokken vanuit Vlaardingen.

57 gasten en 15 vrijwilligers hebben genoten van een prachtige dag. Helaas waren er wat afzeggingen door ziekte, maar aan de griepgolf is nu eenmaal niets te doen.

We zijn rechtstreeks met de bus naar Scheveningen gereden, waar we werden ontvangen door het personeel van Simonis en werden eerst de drankjes opgenomen. Daarna mochten we kiezen uit hetzij kibbelingen, een lekkerbek, scholfilet of gebakken mosselen met frietjes erbij. Dit was voor velen een verrassing omdat we tot nu toe alleen kibbelingen kregen en er geen andere mogelijkheden waren. Zelfs de gast, die voor de gezelligheid meeging en geen vis lust, werd onthaald op een paar vleeskroketten met frietjes.

Iedereen liet zich de vis bijzonder smaken en de porties waren zo groot, dat veel gasten de rest meenamen in speciale Simonis-zakken om 's avonds nog een keer van dit lekkers te genieten.

Na de lunch allemaal weer de bussen in voor een rondrit. Deze zou door het Westland en Den Haag gaan, maar omdat daar zoveel opgebroken wegen waren, besloot de chauffeur in overleg met ons deze toer niet door het Westland te houden maar door Rotterdam, wat erg op prijs werd gesteld.

Hans en Remy wisten zoveel over de omgeving te vertellen, dat we weer helemaal op de hoogte zijn van wat er in die stad allemaal speelt en ook over het verleden was genoeg te zeggen. Ook gasten in de bus wisten herinneringen op te halen.

Uiteindelijk kwamen we om ca. 16:30 uur terug in Vlaardingen, waar de regiotaxi's al klaar stonden om iedereen weer veilig thuis te brengen/

Al met al een heel geslaagd uitje, dus zeker volgend jaar weer!!!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel