VRIJWILLIGERSETENTJE BIJ "LEF"

img-20181017-wa0005-1jpg

"Lef" hebben de leerlingen van het Lentiz College door regelmatig groepen uit te nodigen om bij hen te komen eten.

Door Ted van Ginkel waren voor vanavond een aantal tafels besteld en werd de vrijwilligers gevraagd om samen weer eens een keertje ergens te gaan eten. En dat werd "LEF", het restaurant van het Lentiz College in Vlaardingen.

Om 17:30 uur werden we bij de ingang van de school opgewacht door een leerling, die ons vertelde waar we moesten zijn en eenmaal boven gekomen werden we naar onze tafels geleid.

Nadat iedereen een drankje gekregen had, werd begonnen met het serveren van het voorgerecht. Dit was niet één voorgerecht, maar 3 kleinere, die heel leuk geserveerd werden op een schaal.

Daarna was het tijd voor het hoofdgerecht, bestaande uit kipfilet met geroosterde groenten en courgette pasta. Dit was gedaan omdat één van ons glutenvrij moest eten, dus kregen we allemaal glutenvrije pasta.

En tenslotte een heerlijk dessert, weer bestaande uit een 3-tal kleine toetjes, wat er wel zo leuk uitzag, gevolgd door een kopje koffie.

Toen was het tijd om te gaan, maar voordat dit gebeurde kwam de hele crew nog even naar voren en werden ze onthaald op een hartelijk applaus van ons allemaal, met de mededeling, dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Dus volgend voorjaar weer een keer!

Scholieren van het Lentiz College: Hartelijk dank voor de leuke manier waarop jullie onze avond tot een succes hebben gemaakt!

De vrijwilligers van De Zonnebloem Vlaardingen-Centrum.

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel