MUZIKALE BINGO MET TOM KOEVERMANS

img20190110140528164hdrjpg

Onze eerste soosmiddag in het nieuwe jaar staat in het teken van samen zingen tijdens de Muzikale Bingo

Om 14:00 uur waren alle gasten en veel vrijwilligers aanwezig om een kopje koffie/thee te drinken met iets lekkers erbij. Tom gaf iedereen een bingokaart en legde uit wat de bedoeling was. Natuurlijk moesten we allemaal uit volle borst meezingen en daarna pas het liedje wat we gezongen hadden aankruisen op onze bingokaart.

De eerste ronde waren er 3 prijzen, nl, voor het bovenste rijtje, daarna voor het onderste rijtje en toen voor de volle kaart. Het duurde heel lang voordat de eerste bingo viel, maar daarna ging het wat sneller.

Om 15:00 uur was de eerste ronde voorbij en hadden 3 gasten hun prijs binnen. Zodra een prijs gewonnen was, mocht de gast alleen nog maar voor spek en bonen meedoen, want het was niet de bedoeling, dat iemand met twee prijzen naar huis zou gaan en een ander niet.

Tijdens de pauze mochten we kiezen welk drankje we wilden hebben en natuurlijk vond de advocaat met slagroom gretig aftrek. Daarbij een chocolaatje en een zoutje, dus werden we lekker verwend door de vrijwilligers.

Daarna volgde de tweede bingoronde en ook nu weer vielen de prijzen in alle categorieën. Na het reguliere slot van de bingo, waren er nog wat prijzen over en dus gingen we nog één liedje door. Toen bleken nog meer mensen een volle kaart te hebben en werden de overige prijzen uitgedeeld.

Iedereen ging om half vijf weer voldaan en met een lach op het gezicht naar huis en werden de vrijwilligers bedankt voor weer een heel fijne middag.

Tom werd uitgebreid bedankt voor zijn bijdrage aan deze middag, die zeker voor herhaling vatbaar is!!!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel