NIEUWJAARSBIJEENKOMST

img20190105140051jpg

Doordat een aantal taxi's te laat aankwam, hebben we ons programma voor deze dag aangepast.

Met 75 gasten en 28 vrijwilligers hebben wij onze Nieuwjaarsbijeenkomst gevierd.  Het was de bedoeling om om 13:00 uur te beginnen met een toost op het nieuwe jaar, maar doordat een aantal gasten nog niet aanwezig was, hebben we het programma omgegooid en zijn we begonnen met een kopje koffie en een koekje bij binnenkomst.

Daarna kreeg iedereen nog een kopje koffie/thee met een lekkere warme oliebol erbij, die iedereen zich goed liet smaken.

Intussen waren ook de laatste gasten aangekomen, zodat aan onze voorzitter Gert-Jan Alberts het woord kon worden gegeven. Hij vertelde, dat de Zonnebloem dit jaar haar 70-jarig jubileum viert en dat wij ook in onze afdeling aan dit heugelijke feit in de loop van de komende maanden aandacht zullen besteden. 

Daarna bracht hij een toost uit op het Nieuwe Jaar in de hoop, dat dit weer even goed, of zelfs beter zou worden als het jaar dat nu voorbij is.

Daarna mochten de leden van het koor "Happy Days" binnenkomen. Wat een gezellig groot koor is dit, ze pasten bijna niet op het podium. De liedjes die gezongen werden, vielen reuze in de smaak en als het Nederlands was, werd er uit volle borst meegezongen.

In de pauze was er voor iedereen een hapje en een drankje, waarna het tweede optreden van het koor volgde.

Om kwart voor vier werden de koorleden met een groot applaus bedankt voor hun bijdrage aan deze gezellige middag en iedereen is het ermee eens, dat een dergelijk optreden zeker voor herhaling vatbaar is.

Na nog een drankje met een warm hapje was het tijd om de jassen uit de garderobe te halen en te wachten op de taxi's, die vanaf kwart voor vijf met grote regelmaat voorreden om de gasten terug naar huis te brengen.

Na afloop vertelde één van de gasten mij, dat zij tijdens de kerstdagen alleen thuis had gezeten, maar deze middag zo genoten had, dat ze Kerst en Nieuwjaar in één middag gevierd had. 

En daar doen we het voor!!!!

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel