STAMPPOTTENMIDDAG OP DE SOOS

img20190214120705252jpg

Vanmiddag kwamen 25 gasten en 10 vrijwilligers naar De Voggel om gezellig samen stamppotten te eten.

Tussen half één en één uur arriveerden de gasten per taxi, lopend of op de fiets. Na binnenkomst werd een kopje koffie of thee geschonken en om 13:00 uur opende Ted de middag met een welkom, een gedichtje en de vraag om stilte voor de maaltijd.

Iedereen kreeg een gehaktbal en een stuk rookworst, waarbij men zelf mocht opscheppen van de drie soorten stamppotten, die door de vrijwilligers gemaakt waren. De keuze bestond uit Hutspot, Zuurkool en Rodekool.

Er werd heel goed gegeten, want met elkaar eten is toch altijd leuker dan alleen. Alles is schoon opgegaan met dank aan de vrijwilligers, die deze gezellige middag mogelijk hadden gemaakt.

Bij de maaltijd werd een drankje geschonken en als afsluiting was er nog een toetje met slagroom, wat door iedereen erg op prijs werd gesteld.

Na het afruimen van de tafels was er nog een keertje koffie of thee met daarbij een ijzerkoekje in hartvorm omdat het Valentijnsdag is. Mevrouw Mostert heeft zich goed uitgesloofd en we zijn haar zeer dankbaar dat zij dit voor ons gedaan heeft. De koekjes smaakten heel lekker.

Na de koffie/thee was er nog genoeg tijd over om gezellig met elkaar te kletsen of een spelletje te doen, waarvan dankbaar gebruik werd gemaakt en tussen 16:00 en 16:30 uur ging iedereen terug naar huis na een middag, die heel veel voldoening schonk. De foto's laten zien hoe gezellig het was.

 

 

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel