HERINNERINGEN OPHALEN

04jpg

Vanmiddag hebben ca, 25 soosgasten en 8 vrijwilligers samen met Max Thurmer herinneringen opgehaald aan het oude Vlaardingen

De eerste enthousiaste gast was al om 13:00 uur aanwezig en ook de andere gasten werden door de regiotaxi's al behoorlijk vroeg gebracht, zodat Ted om tien voor twee de middag al opende.

Eerst kregen we een kopje thee of koffie met eigengebakken cake van mevrouw Landveld, die vorige maand 95 jaar is geworden, dus hebben we met elkaar voor haar gezongen en haar gefeliciteerd.

Toen was het tijd voor Max, die onze hulp nodig had bij zijn lezing over het oude Vlaardingen. Weten wij wie de mensen op de diverse foto's zijn? Nee, helaas niet, dus dat was jammer. Toen maar verder met de oude foto's en aan de hand daarvan werden heel veel herinneringen opgehaald. Ook kwamen er nu wel wat namen los, die door Max genoteerd werden.

Iedereen genoot van het eerste deel van deze presentatie en om kwart voor drie was het tijd voor een kleine pauze met een kopje thee/koffie en een koekje.

Dan weer de beurt aan Max, die samen met de gasten tot kwart voor vier bezig was om de verhalen over het verleden te vertellen. De gasten lieten zich zeker niet onbetuigd en genoten volop.

Zeker een uitnodiging aan Max om nog eens terug te komen, want hij vertelde dat hij nog honderden andere foto's had .... en natuurlijk willen we die graag zien.

Dus Max, tot ziens op een volgende soosmiddag en dankjewel voor je inbreng van vandaag!

Angeline Verburg

010-4354898 of bij geen gehoor 0624428197
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Sport en spel